Een werkdag op de afdeling personeel van Kind en Gezin

Dagboek in Vacature Magazine.

Elke week blogt m/v talent aan de slag bij de Vlaamse Overheid over zijn job. Deze week laten we Elke Wambacq aan het woord, HR consultant bij Kind en Gezin.

Lees over de rest van haar werkweek op de website van Jobpunt Vlaanderen.

De volledige voormiddag staat in het teken van de afdeling Personeel en Kind en Gezin Academie. Eens in de twee maanden komt heel de afdeling samen om belangrijke overkoepelende projecten te delen met elkaar. Het ondernememingsplan van K&G wordt in een nieuw kleedje gezet en de strategische focus van onze activiteiten wordt versterkt via een traject waarbij de ganse organisatie betrokken is.

Er werd ook een reeks leuke foto’s geprojecteerd van de collega’s die hun talent uitbeelden.  In een later stadium is het de bedoeling om de talenten en de projecten nog beter te matchen met elkaar.

Na de middag overloop ik samen met de stagiaire een aantal leuke opdrachtjes die ze mag vervullen. Gelukkig ziet ze het allemaal zitten en met een gerust gemoed vertrek ik naar de academie om daar een workshop te begeleiden met verschillende organisaties binnen de Vlaamse overheid. We willen een netwerk uitbouwen van innovatoren en via een canvas proberen we de bouwstenen van een business case in te vullen. De methodiek werkt verhelderend en we spreken af om hier zeker een vervolg aan te brouwen.

Mijn dag eindigt met een blik op morgen. Dan gaan we het regioteam in Oostkamp begeleiden.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s