Echte verhalen verdienen een beetje meer

banner_crowdfunding

Zonet haalde ik mijn bankkaart uit om het project van Charlie Magazine te steunen. Voor 100 euro was ik blijkbaar een “generous giver” waarvoor ik in ruil massa’s leuke en boeiende artikels kreeg met een boost van zelfvertrouwen. Charlie vertelt namelijk echte verhalen die iets dieper gaan dan wat we in de meeste boekjes lezen en toont beelden zoals we er echt uitzien, zonder Photoshop.

Het magazine komt zo herkenbaar over en raakt een snaar. Ik heb samen met twee vriendinnen ondertussen 2 boeken geschreven en een derde boek zit in de pijplijn. We combineren dit met een fulltime job en dit zorgt ervoor dat we ons doorheen de dag regelmatig in bochten moeten wringen. Mensen bekijken ons soms als halve buitenaardse wezens. Vrouwen die een eigen bedrijf hebben, zich vastbijten in ambitieuze doelen én hun huishouden er tussendoor nog bijnemen: daar moet een hoek af zijn.

Gelukkig zijn vrouwen met een hoek af gewoon cool en komen ze veel meer voor dan je zou denken. Net zoals de community van De Straffe Madammen laat Charlie Magazine zien dat iedereen perfect zijn eigen invulling en draai kan geven aan het leven. Het past niet in een plaatje en lijkt langs geen kanten op het stereotype beeld dat we in de reclames zien van vissticks en wasmiddel.  De kracht van Charlie is dan ook dat de artikels geschreven worden door vrijwilligers die schrijven vanuit het echte leven en hun passie. Er zit een tikje marketing achter Charlie, maar de verhalen blijven puur en onversneden. I love it!

Wil jij ook Charlie Magazine steunen? Ze hebben een heuse crowdfunding campagne opgezet waarbij je naar eigen vermogen iets kunt geven én terugkrijgen 😉 Klik hier om meer te ontdekken.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s