Bruggen bouwen met Digital Minds

Dinobusters

Viral is a thing that happens, not a thing that is

-Faris Yakob

Een Dinobuster belandde bij Digital Minds…

Gisteren was het Tech Startup Day 2015 , een bruisende conferentie waar startups zuurstof konden halen via boeiende workshops, keynotes en getuigenissen. Tijdens de ochtend werd de locatie ook benut om de raad van Digital Minds bijeen te laten komen. Digital Minds is een initiatief van Alexander De Croo en wil de digitale agenda van België opmaken. Dinobuster Elke Wambacq had de eer om erbij te mogen zijn via Toon Vanagt die zijn plaats wou afstaan aan haar.  Elke had namelijk een stoute blog geschreven over hoe een digitaal beleid niet door een elite mag gemaakt worden en samen met Toon werd dan het befaamde “hamsterdocument” gelanceerd. Via het open document kan iedereen input leveren voor Digital Minds. Via de sociale media vonden vele mensen hun weg naar het document…

View original post 186 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s