Worst

frankvanmassenhove

R-864194-1342959502-2776.jpeg

Style is not something that comes in a bottle

Style, The Artist (Formerly Known As Prince), Emancipation, 1995

François Bellot, de man die Jacqueline Galant opvolgde als minister van Mobiliteit wordt beschreven als de geknipte figuur voor de job. Hij is uiterst intelligent (maar zonder talenknobbel: na 15 jaar parlement verstaat hij nauwelijks Nederlands) en volgt de spoorwegproblematiek en Brussels Airport al jaren van dichtbij. Dan vraag je je af waarom niet hij maar iemand die de NMBS en Zaventem alleen van horen zeggen kende op 14 oktober 2014 de eed als minister van Mobiliteit aflegde. Het antwoord is duidelijk: niet het algemeen belang stond voorop bij de afweging wie minister moest worden maar het electorale belang. Galant zou de MR-uitdager worden van Elio De Rupo in Henegouwen.

De MR dacht dat je stijl in een parfumflesje kunt kopen en zag in haar de Waalse versie van Maggie De Block.

View original post 1.697 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s