Tijd voor Comité D (naast Comité P)

Dinobusters

Op 30/6/2016 waren wij met Dinobusters aanwezig op het congres #Veilig2020 (www.veilig2020.be). De dag werd georganiseerd in de schoot van de provincie Oost-Vlaanderen, dankzij stuwende krachten Steven De Smet en het Socialmediaburo van Nadja De Smet. Naast commisaris-generaal Cathérine De Bolle en gastheer Jan Briers, waren de topsprekers Peter Hinssen, Steven Van Belleghem en … minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon

Meest verrassende wending van de avond kwam ongetwijfeld van de minister – toen die zijn pagina’s lange speech als handdoek in de ring gooide. Hinssen en Van Belleghem hadden immers net een ruim en warm pleidooi gehouden van out of the box denken – zonder box wel te verstaan – om de veiligheidsuitdagingen van morgen aan te kunnen. Daarbij moet de “Shit of yesterday” losgelaten worden – met blik vooruit

Elke schreef hierover een opiniestuk – dat vandaag in de Knack verscheen

Het artikel staat vandaag bij…

View original post 257 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s