Effectief adverteren op sociale media

Dinobusters

Regelmatig krijgen wij vragen van klanten om hun copywriting te verzorgen. Een website voorzien van boeiende teksten of een artikel schrijven voor een publicatie. De afgelopen jaren hebben we een ferme evolutie gezien bij de opmaak van online teksten. Je schrijft niet meer helemaal vanuit de buik, maar je denkt ook na over woorden en zinsconstructies die meer kansen hebben om blikvanger te zijn in het online oerwoud. Omdat deze klus steeds uitdagender wordt, trokken we afgelopen vrijdag naar Amsterdam voor een seminarie over adverteren op sociale media. Organisator was IMU, een sterke Nederlandse speler op vlak van SEO en online marketing. We gingen naar huis met bakken kennis en inspiratie om onze job nog beter te doen. Deze blog deelt met plezier een paar interessante inzichten.

4 vuistregels om effectief te adverteren op Facebook

Effectief adverteren op FacebookWie wil adverteren op Facebook of andere sociale media moet vooral een heel goed…

View original post 1.380 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s